Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Moksie Alesie Pork (gemengd rijstgerecht met verse groenten en hamlappen)

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 20 minuten.

Ingrediënten

1 potje
Faja Lobi Chicken Paramaribo (roerbaksaus)
250 gram hamlappen
1 prei
100 gram champignons
1 kleine winterwortel
400 gram Kotomisi Rijst
olie
250 gram roerbakgroente (voorgesneden)

Bereiden

4-5 eetlepels olie verhitten; roerbak alle ingrediënten (fijngesneden), behalve de Chicken Parramaribo (roerbaksaus) en de rijst, gedurende 8 minuten; voeg hierna de Chicken Paramaribo (roerbaksaus) toe en laat het geheel 5-7 minuten op matig vuur sudderen, voeg vlak voor het serveren 400 gram gekookte Kotomisi rijst toe, schep het geheel goed om.
Serveertip: Serveren met Chicken Masala Grill.
Variatietip: Combineer dit gerecht eens met Faja Lobi Pinda-
Saté saus.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Broodje Pom
Snesie Foroe (Surinaams-Chinees kipgerecht)
Tenoba (gevulde cocoskoek)
Groene erwtensoep met Masterbeef
Losie Foroe

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes