Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Moksie Alesie Pork (gemengd rijstgerecht met verse groenten en hamlappen)

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 20 minuten.

Ingrediënten

1 potje
Faja Lobi Chicken Paramaribo (roerbaksaus)
250 gram hamlappen
1 prei
100 gram champignons
1 kleine winterwortel
400 gram Kotomisi Rijst
olie
250 gram roerbakgroente (voorgesneden)

Bereiden

4-5 eetlepels olie verhitten; roerbak alle ingrediënten (fijngesneden), behalve de Chicken Parramaribo (roerbaksaus) en de rijst, gedurende 8 minuten; voeg hierna de Chicken Paramaribo (roerbaksaus) toe en laat het geheel 5-7 minuten op matig vuur sudderen, voeg vlak voor het serveren 400 gram gekookte Kotomisi rijst toe, schep het geheel goed om.
Serveertip: Serveren met Chicken Masala Grill.
Variatietip: Combineer dit gerecht eens met Faja Lobi Pinda-
Saté saus.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Saoto (Surinaamse kippensoep)
Drumsticks Sranang
Bakkeljauw met Hardgekookte Eieren
Peprewatra (kwie kwie soep)
Spaghetti Omoe Snesie (Surinaams-Chinese spaghetti)

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes